Menu Sluiten

Zonnetenten

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland!

U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Informatie over een product, de diverse mogelijkheden, hulp bij de kleurkeuze? Dan kan u terecht bij Tine. Zij maakt voor u een duidelijk omschreven offerte op en zorgt ook voor de planning, mails, facturatie en bestellingen. Zij staat ook in voor advertenties en website om u op de hoogte te houden van nieuwigheden op de markt.

Stefan komt op afspraak de nodige opmetingen maken en geeft op maat gemaakt technisch advies. Samen met zijn team zorgt hij voor een zorgeloos verloop van uw bestelling tot service na verkoop.

Onze diensten:

Wenst u meer info? Maak hier een afspraak.

91243099124309

Zonnetenten zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen en vormen en maten. De meest populaire soorten stof voor deze zijn nylon en acryl, hoewel andere synthetische stoffen soms ook worden gebruikt. Ze kunnen gemakkelijk worden opgevouwen en passen in elke rugzak, zodat het vervoeren van hen rond is gemakkelijk. Hoewel veel van deze tenten zijn vrij licht van gewicht, ze zijn ook zeer duurzaam en stevig. Dit betekent dat ze vaak worden gebruikt voor backpacken reizen waar gewicht is een probleem, hoewel ze zijn ook ideaal voor recreatieve camping trips.

Zonnetenten kan u genieten van de buitenlucht zonder al te veel zonlicht. Zonnetenten zorgen bovendien niet enkel voor verkoeling op uw terras maar in heel uw woning.
Zonnetenten worden geplaatst tegen de gevel van uw woni.

Meer info

tags: Zonnewering Plaatsen – Plaatsing Zonnewering – Plaatsing Zonnetent – Binnenzonweringen – Buitenzonweringen – 

Wenst u meer info over zonnetenten kijk dan vlug op https://www.stefanvbo.be/ | Zonnetenten

Zonwering | Poorten | Terrasoverkapping | Vliegenwering | Rolluiken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zonnetenten

lian bezoek onze showroomstalen… Interieuradvies zonwering raamdecoratie woningtextiel realisaties infodecoratielian.be t ons confectieatelier onze plaatsingsdienst electrische systemen gordijnen reinigen blog lian contact verduisterend rolgordijn lichtdoorlatend rolgordijn screen rolgordijn duo rolgordijn rolgordijn op maat zonwerend rolgordijn kant en klaar rolgordijn verticale lamellen in pvc verticale lamellen in textiel verticale lamellen in alu horizontale lamellen in leer horizontale lamellen in kunstleer horizontale lamellen in alu lamellen op maat houten jaloezien horizontale jaloezien jaloezien op maat shutters pliss xl pliss pliss duette rijstpapier en japans design screen outdoor vliegramen zonnetent zonnetent een zonnetent boven uw terras is onmisbaar tijd de zom.

home contact offerte kopstraat schoten toggle menu garagepoorten domeinpoorten rolluiken zonnewering zonnetent verandazonwering binnenzonwering automatisatie en zonnewering zonnetent zonnetent offerte aanvraag zonnetenten zijn de ideale bescherming tegen overdadige zonnestralen op uw terras zonnetenten zijn in trek Met liefst verschillende modellen van zonnetenten vindt u altijd wel een systeem dat aangepast is aan de stijl van uw woning en aan uw budget. De doeken zijn acryl. U hebt de keuze uit een collectie van meer dan kleuren effen of gestreept. De modellen zijn koppelbaar tot meer dan meter breedte. Bediening met stang of elektrisch. De elektrische bediening kunt u ook uitbreiden met talloze automatiseringen. Ook een afstandsbediening is mogelijk voor zonnetenten hierbij heeft u gee.

Het terrein van Zonnetenten

mechelen showroom zonwering .. Antwerpen verkoop en plaatsing .. Brussel verkoop en plaatsing .. Leuven verkoop en plaatsing .. Sintniklaas verkoop en plaatsing .. Producten zonnetenten schaararmtenten led volant banier rolluiken screens terrasoverkappingen lamellendaken verandasun deco luifels binnenzonwering stock zonneluifels steunpaal zonneluifel per stuk alfa nv plaatsing en service projecten garantie nuttige links folders in de kijker vacatures contact openingsuren author stijn verrezen schaararmschermen de schaararm zonnetent de voorouder van de hedendaagse zonneluifel kent de laatste jaren een aanzienlijke heropleving. Bij het hertekenen van onze harmonica schermen hebben we de klassieke vormgeving en uitstraling gecombineerd met de materialen en productietechnologien van vandaag. De schaararmen worden volledig op maat van uw gevel gemaakt in onze fabriek te mechelen de voordelen van zonnetenten Van hieruit word.